Limited Edition

Limited Editon uitgaven tijdens speciale evenementen of gebeurtenissen, zoals belangrijke sportevenementen, restauraties van Bossche historische panden of ander gebeurtenissen. Rondje Den Bosch zal deze limited edition uitbrengen om gebeurtenissen vast te leggen in de serie van Rondje Den Bosch.


Rondje Den Bosch, Utrecht & Amersfoort 'Bicicleta Likoretta'.Richting de start van de Tour de France 2015 die in Utrecht begon, ontstond een heerlijke serie aan likorettes genaamd ‘Rondje Utrecht’, met als Limited Edition de ‘Crème Brûlée Bicyclette Likorette’. In 2022 is er weer een grote wielerronde in Nederland, de 76ste editie van ‘La Vuelta’, die in Utrecht start en zijn koers zal vervolgen naar Den Bosch voor de 2de etappe, via o.a. Amersfoort met de finish in Utrecht, om vervolgens verder te koersen in Spanje.

Fijn-Proeverij vindt dit een mooie gelegenheid om Rondje Den Bosch, Rondje Utrecht & Rondje Amersfoort met elkaar te verbinden en te vieren met de Limited Edition ‘Crème Caramel Bicicleta Likoretta’. Deze likorette smaakt naar het bekende Spaanse nagerecht, de Flan. 


Dag 1: 19 augustus 2022

De ploegentijdrit van 2020 à 24,4 km begint en eindigt bij de Jaarbeurs. Na de start gaat het door het centrum via de Maliesingel naar de Blauwkapselweg en verder naar Overvecht. Na een U-bocht koersen de renners naar de Leidsche Rijn om via de Meern weer terug te gaan naar de Jaarbeurs.

Dag 2: 20 augustus 2022

De 183 km lange koers van de 2de La Vuelta dag start bij de Citadel in Den Bosch en in de geneutraliseerde zone peddelen de renners langs de Markt, de Parade, het Wilhelminaplein, de Onderwijsboulevard en de Oude Engelenseweg, waarna de vlag voor de officiële start wappert bij de Brabanthallen. Vervolgens zetten de renners noordwestwaarts koers naar het Land van Heusden en Altena. Vlak voor de Biesbosch gaat het weer de andere kant op. Via Zaltbommel buigt de route af naar het noorden. De renners steken de Neder-Rijn over en komen over de Amerongse Berg waar de renners hun route over de Utrechtse Heuvelrug met een schitterend uitzicht op de verschillende landgoederen en kastelen en koersen ze richting Amersfoort. Via Soest, Zeist en De Bilt met een lus door de stad Utrecht, wordt de sprint aangetrokken richting de finishlijn op het Utrecht Science Park.

Le Grand Départ van de Tour de France 2015 was ook al in Utrecht. In 2010 finishte de 2e etappe van de Giro d’Italia in de Domstad, die met de Vuelta-start de eerste Nederlandse plaats wordt die alle grote rondes heeft ontvangen. Sterker, Utrecht is straks de enige stad ter wereld die dat kan zeggen.


Ga hier direct naar de webshop


 

Hieronder alle smaken van Rondje Den Bosch: