Rondje Den Bosch 'La Vuelta' Bicicleta Likoretta Limited Edition

Na een uitstel van de wielerronde ‘La Vuelta’ 2020 wordt in 2022 alsnog de 77e editie gereden. De ronde van Spanje gaat van start in Utrecht om 3 dagen door Nederland te koersen voordat het peloton naar Spanje vertrekt.

De 1e etappe is een ploegentijdrit in Utrecht, wat spectaculair is zo door de binnenstad. De 2e etappe start in Den Bosch en voert het peloton via o.a. Amersfoort weer naar Utrecht. De 3e etappe heeft een start en finish in Breda waarna de Vuelta in Spanje wordt vervolgd.

Dag 1: 19 augustus, De ploegentijdrit van 2020 à 24,4 km begint en eindigt bij de Jaarbeurs. Na de start gaat het door het centrum via de Maliesingel naar de Blauwkapselweg en verder naar Overvecht. Na een U-bocht koersen de renners naar de Leidsche Rijn om via de Meern weer terug te gaan naar de Jaarbeurs.

Dag 2: 20 augustus, De 183 km lange koers van de 2de La Vuelta dag start bij de Citadel in Den Bosch en in de geneutraliseerde zone peddelen de renners langs de Markt, de Parade, het Wilhelminaplein, de Onderwijsboulevard en de Oude Engelenseweg, waarna de vlag voor de officiële start wappert bij de Brabanthallen. Vervolgens zetten de renners noord-westwaarts koers naar het Land van Heusden en Altena. Vlak voor de Biesbosch gaat het weer de andere kant op. Via Zaltbommel buigt de route af naar het noorden. De renners steken de Nederrijn over en komen over de Amerongse Berg waar de renners hun route over de Utrechtse Heuvelrug met een schitterend uitzicht op de verschillende landgoederen en kastelen en koersen ze richting Amersfoort. Via Soest, Zeist en De Bilt met een lus door de stad Utrecht, wordt de sprint aangetrokken richting de finishlijn op het Utrecht Science Park.

De likorette series Rondje Utrecht, Den Bosch & Amersfoort hebben Fijn-Proeverij geïnspireerd om een limited edition likorette voor de Vuelta uit te brengen. 

Ga hier direct naar naar de webshop

Smaakomschrijving:

  • Deze likorette smaakt naar het bekende Spaanse nagerecht, de Flan ook wel Crème Caramel

Serveertips:

  • Schenkadvies à 10°C
  • Schudden voor gebruik
 


    Hieronder alle smaken van Rondje Den Bosch: